Making Shift Happen

Internationaal onderwijscongres

Wat is Making Shift Happen? 

Making Shift Happen is de titel van ons jaarlijks internationale congres waarin stakeholders, experts en trendsetters in gesprek gaan met geëngageerde toehoorders.  Vanuit maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen wordt jaarlijks een specifiek thema gekozen

Onze internationale sprekers zijn in hun vakgebied van wereldfaam. Wij bieden onze toehoorders de mogelijkheid om niet ieder afzonderlijk naar het buitenland te gaan maar om naar Amsterdam te komen voor gezamenlijke beleving, inspiratie en shift!

Making-Shift-Happen

Making Shift Happen 2017

Het Making Shift Happen onderwijscongres 2017 zit er weer op. 6 november 2017 stond in het teken van het bijzondere thema ‘The Battle Nature vs Nurture’. Met meer dan 500 gasten namen leading experts op het gebied van leren en leren organiseren ons mee langs de vraag of talent is aangeboren of aangeleerd. Anders Ericsson liet in zijn ijzersterke keynote zien dat iedereen alles kan leren, mits er op de juiste manier getraind wordt. Prof. Stellan Ohlsson introduceerde zijn diepgaande theorie over creativiteit en de mythes die hierin verborgen liggen. David Didau zette de zaal weer op scherp met zijn verhaal over de onderwijsmythes over intelligentie. En Yana Weinstein gaf ons de inzichten over effectieve leerstrategieën. Lucy Crehan sloot de dag af met een prachtig verhaal over de beste onderwijslanden in de wereld en wat wij daarvan kunnen leren. 

MSH17 Aftermovie

Making Shift Happen 2016

Learning Organisations

Making Shift Happen 2015

The future of learning

Making Shift Happen 2014

We create our future

Making Shift Happen 2013

I am Professional

Making Shift Happen 2012

Leading a Learning Revolution

Making Shift Happen 2011

From good to high performance schools